Posted by on 7.9.2016

Hyvä on parhaan vihollinen, kuten Jim Collins on sanonut. Viimeisen vuoden aikana olen taistellut itseni kanssa siitä luovunko hyvästä ja lähden kokeilemaan uutta, kenties saavuttamaan sen parhaan. Vai jäänkö vain nauttimaan hyvästä, jossa en ole täysin tyytyväinen siihen mitä teen tai mitä saan aikaan.

Pienen yrityksen johtajan on tehtävä itse päätös lähtemisestä, koska hallitus katsoo yleensä liian pitkään ja toimii vasta kun on myöhäistä.

Tein päätöksen täydelliseen aikaan, yritys on hyvässä kunnossa ja jatkajalla on monia vaihtoehtoja seuraavista askeleista. Mitään painetta ei ole suuriin muutoksiin, koska myllerrystä on jo ollut, kannattavuus on löytynyt ja muutenkin näyttää hyvältä. Muutokset on hyvä tehdä silloin, kun on paljon vaihtoehtoja.

Suurin ulkopuolinen sysäys päätökselle on ollut Ville Tolvasen blogi, joka on saanut ajattelemaan asioita enemmän tunteella kuin järjellä. Tietysti järki tulee aina mukana, mutta oman elämän eläminen ja intohimojen seuraaminen on tärkeää, silloin motivaatio on kunnossa. Kiitos myös Riitta Hyppäselle yhdestä ainoasta lounaasta, jonka aikana koin monta vahvistavaa tekijää päätökselle. Mutta suurin kiitos vaimolleni Caroline Sassalille, joka on tukenut ja kannustanut tekemään tämän päätöksen. Hän (www.ces.fi) teki myös ilmeen uudelle alulle, sain paremman kuin osasin edes tilata.

Uusi aika tarkoittaa omaa tilitoimistoa, jonka tarkoituksena on tehdä asioita uudella tavalla. Meidän tehtävä on auttaa yrityksiä tekemään oikeita päätöksiä lukujen perusteella. Emme käytä aikaa turhuuteen vaan automatisoimme perusasiat, kaikki tieto on pilvessä ja käytämme aikaa siihen, että yrittäjä saa juuri hänelle sopivaa tietoa. Oman ja yrittäjän ajan säästäminen tarkoittaa helppoutta ja yleensä myös kustannussäästöjä. Haluan tuntea kaikki asiakkaamme, joten emme rekrytoi neljää työntekijää enempää. Tällä varmistan sen, että jokainen asiakas saa ansaitsemaansa korkean laadun asiakaspalvelua.

Tutustu sivuihin www.tiliamppari.fi, kerro kaverille ja suosittele.

Lupaan, ettet kadu.