Tiliamppari oli täydellinen valinta kumppaniksi, kun halusin sähköistää kokonaan yritykseni kirjanpidon ja taloushallinnon. Yhteiskäytössä olevan Netvisor-ohjelman ansiosta saan heti toimitettua kaikki tositteet kirjanpitoon, eikä mikään kuitti pääse häviämään. Lisäksi saan tarvitsemani talousraportit aina halutessani.

Tiliampparin palvelu on erittäin hyvää ja proaktiivista. Muutamia asioita en olisi itse edes osannut ajatella, ellei Jarmo olisi niistä ensin maininnut.

​Minulle tärkeimmät kriteerit tilitoimiston valinnassa olivat sekä kirjanpidon ja taloushallinnon sähköistämisen helppous että sähköistämisen kustannusten pysyminen järkevänä: ne kaikki toteutuvat Tiliampparissa.
Siksi suosittelen Tiliampparia kaikille, jotka haluavat tuoda taloushallintonsa tähän päivään​ ja haluavat oma-aloitteista palvelua tilitoimistoltaan.

Antti Koskinen
Yrittäjä | Markkinointitoimisto FissioMedia Oy

 

Markkinointitoimisto FissioMedia Oy

FissioMedia on valtakunnallisesti suomalaisia mikro- ja pienyrityksiä palveleva WordPress-toimisto, jonka palveluihin kuuluvat WordPress-verkkosivustojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito.

www.fissiomedia.fi