Halusin tilitoimiston, johon voin luottaa – en halua postissa muistutuksia verottajalta puuttuvista ilmoituksista. Halusin myös hieman enemmän konsultointia omaan yritykseeni liittyen; pakollisen palvelun olisin saanut halvemmallakin muualta. Nykyään juttelen kirjanpitäjäni kanssa hinnoittelusta ja tuotteista eli olen saanut enemmän kuin osasin odottaa.

Palvelu on ollut hyvää ja ylittänyt odotukset. Olen ollut yrittäjä jo riittävän kauan, jotta tiedän yrityksen normaalit rutiinit. Toisinaan tulee eteen kysymyksiä, joihin tarvitsen apua ja sparrausta. Sillä hetkellä on tärkeintä, että tiedän kenelle soittaa. Yleensä saan vastauksen heti, kirjanpitäjälläni on taito kuulostaa aina kiireettömältä. Tulee tunne, että asiani ja minä olemme hänelle tärkeitä.

Tärkeintä tilitoimiston valinnassa minulle oli luottamus siitä, että asiat hoituvat oikein ja saan palvelua silloin, kun sitä tarvitsen. Tietysti nykyajan sähköiset palvelut ovat myös tärkeitä – olen ollut Netvisorin käyttäjä yrityksen perustamisesta lähtien enkä ainakaan vielä ole kokenut syytä vaihtaa. Lisäksi helppous: haluan, että kirjanpitäjä ymmärtää yritykseni toiminnan, en halua selittää jokaista asiaa aina uudestaan.

Suosittelen Tiliampparia aivan ehdottomasti.

Jyrki Kuhanen
Yrittäjä | Jykevä Palvelut Oy

 

Jykevä Palvelut Oy

on Etelä-Suomessa toimiva märkätilatöiden valvontaan erikoistunut yritys.

www.jykevapalvelut.fi