Tiliampparin toimitusjohtaja Jarmo Sassali on hoitanut yritysteni taloushallintoa jo kymmenen vuoden ajan erittäin hyvin. Kaikki yritykset ovat olleet menestyneitä ja tehneet hyvää tulosta. Yksi iso syy on ollut se, että toiminnan johtamista varten on saatu taloushallinnosta oikeaa tietoa. Taloushallinto on kiinteä osa toimintaa – ei pelkästään kirjanpitoa. Hyvä tilitoimisto osaa opastaa myös tärkeissä päätöksissä.

Palvelu on ollut lupausten ja odotusten mukaista. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja yrityksemme tuloskin on ollut erinomaisella tasolla.

Yksi tärkeimmistä syistä tilitoimiston valinnassa oli meille sähköiset palvelut. Kuittien skannaus ja verkkopalvelut säästävät merkittävästi aikaa – meidän toiminnassamme ajansäästö on lähelle yhtä henkilötyövuotta.

Suosittelen Tiliampparia vahvasti. Mielestäni kyseessä ei ole pelkkä kirjanpitotoimisto, vaan kokonaisvaltaista opastusta taloushallintoon liittyvissä asioissa.

Harri Vuorinen
Toimitusjohtaja | Gesu Oy

Gesu Oy

on erikoistunut autojen, moottoripyörien, veneiden sekä matkailuautojen ja -vaunujen ostamiseen. Teemme auton myymisestä helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Hoidamme puolestasi loppuvelan lunastuksen, tarvittavat asiakirjat ja myös auton noudon kotoasi.

Erityistä juuri Gesu Oy:n kirjanpidossa

Kirjanpidollinen erikoisuus Gesun toiminnassa on käytettyjen autojen kaupassa käytettävä marginaaliverotus, jossa arvonlisävero maksetaan voittomarginaalista eikä myyntihinnasta, kuten normaalisti tehdään.

www.gesu.fi