Valitsin Tiliampparin tilitoimistokseni tarjouksen perusteella. Se oli selkeä, kertoi hyödyt asiakkaan näkökulmasta ja osoitti että Jarmo on miettinyt prosessejaan valmiiksi. Myös Jarmon yrittäjätausta vaikutti valintaan.Palvelu on ollut lupausten mukaista ja parempaakin: jokainen tapaaminen on kuin oppitunti siitä, miten kirjanpito olisi aina kannattanut hoitaa.

Minulle tärkeintä yritykseni tilitoimistossa on hinnoittelun selkeys, kyky auttaa monimutkaisemmissakin asioissa sekä kaiken päivittäistoimintojen sähköistäminen ja selkeyttäminen.

Suosittelen Tiliampparia ehdottomasti – kunhan asiakkaita ei tule liikaa, että meille vanhoille riittää aikaa : )

Kimmo Aroluoma
Yrittäjä | Custom Boards Finland Oy

 

Custom Boards Finland Oy

tarjoaa palveluita muusikoille, jotka kaipaavat apua laitteistonsa integroinnin ja ylläpidon kanssa. Maahantuomme ja jälleenmyymme korkealuokkaisia vahvistimia, kitaraefektejä, pedaalilautoja, virtalähteitä, johtoja ja tarvikkeita. Backstage-blogimme opastaa näiden käytössä ja tarjoaa myös paljon muuta sisältöä aiheesta kiinnostuneille.

Erityistä juuri Custom Boards Finland Oy:n kirjanpidossa

Verkkokaupan yhdistäminen kirjanpitoon kustannustehokkaasti ilman täydellistä integraatiota sekä eri maksutapojen käsittely puoliautomaattisesti.

www.customboards.fi