Valitsin Tiliampparin, koska sain tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Uudistumisen ja digitalisaation puolesta puhujana oli aika siirtyä sanoista tekoihin. Tiliamppari Oy haastoi minut 100 % paperittoman taloushallinnon kokeiluun.

Palvelu on ylittänyt odotukseni. Luulin, että tilitoimiston muutos olisi liittynyt vain digitaalisuuteen. Sen lisäksi asiakaskokemus on muuttunut täysin – tunne siitä, että olen tärkeä, ei vain tositteeni.

Ensimmäinen syy tilitoimiston vaihtamisen tarpeeseen oli päästä eroon tulosteista ja paperikuiteista. Sähköinen laskutus oli ollut käytössä jo vuosia, mutta ei se riitä. Teen liikkuvaa mobiilityötä – kaikki tärkeä tulee olla koko ajan saatavilla, missä tahansa työskentelenkin. Toinen syy liittyi palvelun kattavuuteen: ei katsota vain taaksepäin, vaan myös eteenpäin. Kolmas liittyy luottamukseen ja arvostavaan kumppanuuteen.

Suosittelen ehdottomasti Tiliampparia.
Tiliamppari Oy on erinomainen valinta kaikille niille, jotka haluavat paperittoman taloushallinnon. Eikä tarvitse olla digispesialisti; alkuun autetaan kärsivällisesti ja kannustavasti.

Riitta Hyppänen
Yrittäjä | CM & HR Consulting Oy

 

CM & HR Consulting Oy

Suomalaisen työelämän kehittäminen ja uudistaminen on palvelutehtävä, jota teen suurella sydämellä. Siihen ei ole valmiina varastotavaraa suoraan hyllystä, vaan palvelut syntyvät lopullisesti asiakastilanteessa. Missioni on kehittää ja uudistaa herättämällä ajatuksia johtamisesta, johtajuudesta, esimiestyöstä, yhteistyöstä, vuorovaikutuksesta, motivaatiosta, hyvinvoinnista ja onnistumisesta. HR-työ, esimiestyö ja johtaminen ovat osa tätä kaikkea. Siksi henkilöstöasioiden kehittäminen ja valmiuksien luominen hyvälle ihmisten johtamiselle ovat avainasioita.

www.riittahyppanen.fi