Yrityksemme ydinosaaminen on monipuolista, mutta taloushallinnon ja kirjapidon osaamisen olemme yrityksen alusta alkaen ostaneet ulkopuolelta. Valitsimme Jarmon ja Tiliampparin, koska tarvitsimme luotettavan kumppanin, asiantuntijuutta ja suoraa puhetta tarvittavista toimenpiteistä talouden saralla.
Muutaman yhteisen vuoden myötä olemme erittäin tyytyväisiä reaaliaikaiseen ja aidosti paperittomaan kirjanpitoon. Neuvonta ja johdon konsultointi on ollut jatkuvaa sekä virkistävän suorapuheista. Jarmolla ja Tiliampparin tiimillä on ollut iso merkitys meidän yrityksen tervehtyneisiin talouskäytäntöihin ja koko yrityksen tulokseen.

Suosittelen Tiliampparia tahoille jotka haluavat kumppanin, joka auttaa ymmärtämään olennaiset asiat kirjanpidosta ja taloudesta yrityksen menestystekijöinä.

Oula Harjula
Osakas / Innogreen Oy

Innogreen

on viherpalveluita tarjoava yritys, jonka tunnetuin tuote on modulaarinen kasviseinä. Yhtiö työllistää n. 40 henkilöä.

Erityistä juuri Innogreenin kirjanpidossa

Visma Netvisorin yhdistäminen asiakkaan omaan toiminnanohjausjärjestelmään rajapinnan kautta. Talousraportointi ja budjettiseuranta Netvisorin kautta ja lisäksi kuukausittainen palaveri johdon kanssa, jossa peilataan tulevaa kehitystä.

www.innogreen.fi