Suosimme kiinteitä kuukausihintoja, koska se auttaa Sinua suunnittelemaan talouttasi paremmin.
Se myös helpottaa yhteistyötämme: Sinun ei tarvitse joka kuitin kohdalla pelätä lisälaskutusta. Jokainen kolmesta paketistamme sisältää kiinteän kuukausihinnan, nimetyn kirjanpitäjän ja ennenkaikkea arkipäiväisen neuvonnan ilman rajoituksia. Meidän mielestä kirjanpitäjältä pitää voida kysyä apua ilman pelkoa lisälaskutuksesta.

Tottakai meiltä saat halutessasi myös tuntiperusteisen kirjanpidon – sen sijaan tositteisiin perustuvaa hinnoittelua et meiltä saa, koska se ei edistä meidän kummankaan ajankäytön minimointia.

Kirjanpidon hintaan kuuluu Netvisor-ohjelmiston käyttö sekä varsinainen kirjanpitotyö.
Kirjanpidon kiinteät hinnat alkaen 100 €/kk + alv.

Muutama esimerkkikuukausihinta:
Pieni osakeyhtiö (liikevaihto alle 100 te, osto- ja myyntilaskuja yhteensä max. 20 kpl, yrittäjän palkanlaskenta, ei pankki- tai luottokortteja): kiinteä kuukausiveloitus 150 e.
Osakeyhtiö (liikevaihto alle 500 te, osto- ja myyntilaskuja yhteensä max. 110 kpl, palkanlaskenta 3 hlöä, ei pankki- tai luottokortteja): kiinteä kuukausiveloitus 480 e.

Kokemuksen perusteella suurimmalla osalla asiakkaista hintamme ovat olleet vuositasolla aikaisempaa tilitoimistoa edullisemmat, koska Tiliampparin kuukausihinta sisältää paljon ns. erillislaskutettavia asioita.
Mielestämme kuukausihinnan pitää sisältää kaikki – siksi se on kuukausihinta.

Mikäli haluat tuntiveloitteisen kirjanpidon alla hinnastomme:
Kirjanpitotyö (junior) 59 €/h
Kirjanpitotyö (senior) 85 €/h
Palkanlaskenta 18 €/hlö/kpl
Veroilmoitus, alkaen 100 €/kpl
CFO-palvelut, alkaen 125 €/h

Kaikkiin hintoihin sisältyy paperittoman kirjanpidon tulosteet, Katso-tunnusten hallinta, Omavero-palvelun seuranta, toimistokulut.