Tilitoimiston tärkein tehtävä on auttaa yrityksen johtoa tekemään liiketoiminnan kannalta oikeita päätöksiä lukujen perusteella.

Jotta me voimme toteuttaa tarkoitustamme, meidän pitää automatisoida juoksevasta kirjanpidosta mahdollisimman suuri osa – ja lopun ajan me käytämme sen miettimiseen, mitä yrityksesi luvut kertovat ja mitä niiden perusteella pitää tehdä. Olemme sitä mieltä, että meidän pitää palkkiomme eteen tuoda yrityksellesi arvoa joko kasvavan liiketoiminnan tai säästöjen kautta.

Me Tiliampparissa tiedämme, että taloushallinto on vain yksi pieni osa yrityksen toimintaa.
Siksi teemme palvelumme helpoksi yrittäjälle, jotta emme vie tarpeettomasti yrittäjän aikaa. Meillä on kolme palvelupakettia, joista valitsemme sopivimman, kaikki hinnat ovat kiinteitä kuukausihintoja ja jokaisella asiakkaalla on oma nimetty kirjanpitäjä, jolta saat kysyä niin paljon kuin haluat.

Haluamme tehdä aidosti paperitonta taloushallintoa. Miten se hyödyttää sinua asiakkaana?
Mm. siten, että kaikki tieto on aina saatavilla, koska mitään ei ole vain paperilla – yleensä väärässä paikassa, kun sitä tarvitsisi.
Käytämme Visman Netvisor-ohjelmistoa, joka mahdollistaa yhteiskäytön ja siten poistaa kaiken tuplatyön.

Työntekijämme saavat tehdä työtään missä tahtovat – suositus on, että osa työstä tapahtuisi asiakkaiden luona. Miksi?
Sillä varmistumme siitä, että ymmärrämme Sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Koemme myös, että on meidän tehtävämme tulla Sinun luoksesi, eikä toisinpäin.

Tottakai teemme myös pienten yritysten kirjanpitoa ja perinteisin menetelmin. Miksi?
Koska uskomme, että avullamme Sinunkin liiketoiminnallasi on mahdollisuus kasvaa suuremmaksi. Eikä hyvä palvelu saa olla kiinni siitä, minkälaista tai -kokoista liiketoimintaa Sinä harjoitat.

Suhtaudumme intohimoisesti talouteen – ja siksi odotamme myös Sinulta intohimoa oman liiketoimintasi suhteen.