CFO-palvelut

Toimimme tarvittaessa vuokratalousjohtajana mukana johtoryhmätyöskentelyssä. Erikoisosaamistamme on mm. näkemys suunnitteluyritysten kokonaisvaltaisesta hallinnasta sekä franchisingtoiminnasta – näillä osa-alueilla pystymme tuomaan laajempaa toimialaosaamista yrityksesi käyttöön. Erityisesti arkkitehtitoimistojen taloushallinnosta meillä on laaja-alainen kokemus 1-50 henkilön toimistoista niin kasvavista kuin asemansa vakíinnuttaneista.

Lisäksi esimerkiksi pienten rakennusliikkeiden laskennassa olemme auttaneet yrityksiä soveltamaan käytäntöjä, joiden avulla talousjohtaminen saadaan yhdistettyä jokapäiväiseen arkeen muun johtamisen rinnalle.

Talousjohtajapalveluiden hinnat alkaen 1.000€/kk + alv. Palvelu sopii parhaiten asiakkaille, joiden liikevaihto on yli 2 Me ja henkilöstöä yli 30 hlöä.

Konsultointi ja koulutus

Teemme lähtötilannearviointeja yrityksesi tilasta esimerkiksi tilanteessa, jossa tarvitset sen kuuluisan toisen mielipiteen. Pystymme ulkopuolisena kertomaan näkemyksemme, mitä vallitsevassa tilanteessa kannattaa lukujen valossa ja kannalta tehdä – hyvin usein meillä on myös toimialaosaamista, jolloin pääsemme syvällisemmin kiinni muutostarpeisiin.

Autamme myös aloittavia yrittäjiä tilitoimiston etsimisessä – me emme välttämättä ole kaikille sopiva tilitoimisto, jolloin etsimme Sinun ja yrityksesi tarpeisiin parhaan ammattilaisen: voimme riippumattomana osapuolena käydä tilitoimistoilta saamasi tarjoukset ja suositella sopivinta.

Tiedämme taloudesta paljon ja tarvittaessa koulutamme henkilökuntaanne tai sidosryhmiänne, esim. franchisingketjun yrittäjiä talouden osalta. Vahva kokemuksemme franchisingtoiminnasta antaa meille hyvän lähtökohdan olla apuna joko heti alkukoulutuksessa tai myöhäisemmässä vaiheessa. Koulutusten hinnat alkaen 1.000€ + alv.