Tilitoimiston tärkein tehtävä on auttaa yrittäjää tekemään liiketoiminnan kannalta oikeita päätöksiä lukujen perusteella.

Jotta voimme toteuttaa tarkoitustamme, automatisoimme juoksevasta kirjanpidosta mahdollisimman suuren osan – ja lopun ajan käytämme yrityksesi taloudellisen hyvinvoinnin varmistamiseen; sen analysointiin, mitä yrityksesi luvut kertovat ja mitä niiden perusteella pitää tehdä. Olemme sitä mieltä, että meidän pitää palkkiomme eteen tuoda yrityksellesi arvoa joko kasvavan liiketoiminnan tai säästöjen kautta.

Me Tiliampparissa tiedämme, että taloushallinto on vain yksi pieni osa yrityksen toimintaa. Siksi teemme palvelumme helpoksi yrittäjälle, jotta emme vie tarpeettomasti yrittäjän aikaa. Jokainen kolmesta palvelupaketistamme sisältää kiinteällä kuukausihinnalla Netvisor-ohjelmiston, nimetyn kirjanpitäjän ja ennenkaikkea arkipäiväisen neuvonnan ilman rajoituksia. Meidän mielestä kirjanpitäjältä pitää voida kysyä apua ilman pelkoa lisälaskutuksesta. 

Haluamme tehdä aidosti paperitonta taloushallintoa. Miten se hyödyttää sinua asiakkaana?
Mm. siten, että kaikki tieto on aina saatavilla, koska mitään ei ole vain paperilla – yleensä väärässä paikassa, kun sitä tarvitsisi.
Käytämme Visman Netvisor-ohjelmistoa, joka mahdollistaa yhteiskäytön ja siten poistaa kaiken tuplatyön.

Työntekijämme saavat tehdä työtään missä tahtovat – suositus on, että osa työstä tapahtuisi asiakkaiden luona. Miksi?
Sillä varmistumme siitä, että ymmärrämme Sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Koemme myös, että on meidän tehtävämme tulla Sinun luoksesi, eikä toisinpäin.

Tottakai teemme myös pienten yritysten kirjanpitoa ja perinteisin menetelmin. Miksi?
Koska uskomme, että avullamme Sinunkin liiketoiminnallasi on mahdollisuus kasvaa suuremmaksi. Eikä hyvä palvelu saa olla kiinni siitä, minkälaista tai -kokoista liiketoimintaa Sinä harjoitat.

Suhtaudumme intohimoisesti talouteen – ja siksi odotamme myös Sinulta intohimoa oman liiketoimintasi suhteen.

Osaava henkilökunta varmistaa sen, että kirjanpito tehdään oikein – intohimoinen henkilökunta varmistaa sen, että saat liiketoimintasi kannalta hyödyllistä tietoa yrityksesi taloudellisesta tilasta; yrityksen koosta riippumatta.

Me suosimme kiinteitä kuukausihintoja, koska se auttaa sinua suunnittelemaan talouttasi paremmin. Se myös helpottaa yhteistyötämme, kun Sinun ei tarvitse joka kuitin kohdalla pelätä lisälaskutusta. Tottakai meiltä saat halutessasi myös tuntiperusteisen kirjanpidon – sen sijaan tositteisiin perustuvaa hinnoittelua et meiltä saa, koska se ei edistä meidän kummankaan ajankäytön minimointia.

Kirjanpidon hintaan kuuluu Netvisor-ohjelmiston käyttö sekä varsinainen kirjanpitotyö.
Kirjanpidon kiinteät hinnat alkaen 100 €/kk + alv.

Esimerkkihintoja (sisältää kirjanpitotyön, Netvisor-veloitukset ja neuvonnan mieltäsi askarruttavissa asioissa):

Pieni osakeyhtiö (liikevaihto alle 100 te, osto- ja myyntilaskuja yhteensä max. 20 kpl, yrittäjän palkanlaskenta, ei pankki- tai luottokortteja): kiinteä kuukausiveloitus 150 e.

Osakeyhtiö (liikevaihto alle 500 te, osto- ja myyntilaskuja yhteensä max. 110 kpl, palkanlaskenta 3 hlöä, ei pankki- tai luottokortteja): kiinteä kuukausiveloitus 480 e.

Kokemuksen perusteella suurimmalla osalla asiakkaista hintamme ovat olleet vuositasolla aikaisempaa tilitoimistoa edullisemmat, koska Tiliampparin kuukausihinta sisältää paljon ns. erillislaskutettavia asioita. Mielestämme kuukausihinnan pitää sisältää kaikki – siksi se on kuukausihinta.

Netvisor-partner-banners-980x240