Yhtiöllä on ollut kautta historian oma talouspäällikkö, joka on hoitanut kirjanpidon sisäisesti. Edellisen talouspäällikön siirtyessä muihin tehtäviin johto päätti siirtyä riskittömämpään malliin, jossa kirjanpito siirrettiin tilitoimistolle ja päivittäiset asiat myyntilaskutusta myöten hoidetaan sisäisesti hallintoassistentin toimesta. Tiliamppari valikoitui yhteistyökumppaniksemme suosituksen ja tarjouksen kautta. Palvelu on ollut parempaa, kuin odotimme ja Tiliamppari on juuri sellainen tilitoimisto, jota tarvitsemme.

Tärkeintä meille on asiantuntevuus, luotettavuus, tarkkuus ja palveluhenkisyys – tilitoimiston tulee myös olla kumppani, jonka kanssa on helppo asioida ja jolta saa nopeita ja täsmällisiä vastauksia. Tiliamppari on juuri tällainen – en voisi parempaa kuvitella!

Arndt Heinzmann
CEO, partner | Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy

 

Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy

on arkkitehtitoimisto, jolla on laaja kokemus julkis-, toimisto- ja asuinrakennusten suunnittelusta, sekä kaikenlaisista kaupunkistruktuureista; rakennusta ympäröivän alueen ja erilaisten käyttötarkoitusten kokonaisvaltaisesta huomioon ottamisesta rakennuksen suunnittelussa.

Erityistä juuri Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy:n kirjanpidossa

Kirjanpito ja talousjohtajapalvelut ovat tilitoimistolla ja päivittäiset asiat (mm. myntilaskutus) hoidetaan sisäisesti.
Visma Netvisorin ja Severan yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa Severan kautta seurataan projektikohtaista kannattavuutta sekä laskutusastetta ja Netvisorissa muita talouden tunnuslukuja.

www.cej.fi