Yrityksemme on kasvanut viime vuosina vauhdikkaasti ja halusimme löytää tilitoimiston, joka toiminnallaan tukee meitä kasvun tuomissa muutostarpeissa. Tiliamppari vakuutti meidät yhdellä tapaamisella ja olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä! Yhteistyö toimii saumattomasti, yhteydenpito on aktiivista, kaikki hoituu ajallaan ja oikein ja saamme juuri sitä laajaa konsultatiivista apua taloushallintomme toiminnan tueksi, jota kaipasimme.  Näemme, että oikea tilitoimisto on äärimmäisen tärkeä kumppani liiketoiminnalle ja Tiliampparin kanssa on syntynyt 100% luottamus, että teimme juuri oikean valinnan.

Inke Salonaho
Toimitusjohtaja / Bookers

Bookers

on Suomen johtava myyntipalveluyhtiö, jonka palveluksessa on yli 200 työntekijää ja koko konsernin liikevaihto on yli 12 Me.

Erityistä juuri Bookers-konsernin kirjanpidossa

Nopeatempoinen palkanlaskenta yli 200 henkilölle: palkat sisältävät myös provisioita, jotka tuovat oman haasteensa esimerkiksi kuukausittaisen lomapalkkavelan oikeellisuuden varmistamisessa. Konserniraportointi kuukausittain hallituksen kokouksessa on osa Tiliampparin talousjohtajapalvelut-pakettia.

www.bookers.fi