Oma, pitkän asiakassuhteen tilitoimistomme ei voinut enää jatkaa, joten oli aika kilpailuttaa kirjanpitomme. Saimme arvostetuilta kollegoilta suosituksen kustannustehokkaasta tilitoimistosta, jolla on kokemusta toimimisesta toimialallamme. Tiliampparit oli kilpailukykyinen kaikilla kilpailutuksemme osa-alueilla ja näin selkeä valinta tulevaksi yhteistyökumppaniksimme.

Palvelu on ollut enemmän, kuin lupausten mukaista. Haaveilimme sähköisen tilitoimiston tuomista eduista, mutta todellisuus on osoittautunut ylittävän odotuksemme. Sähköisen kirjanpidon lisäksi henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu sekä  neuvot toimiston talouden suunnittelussa on yllättänyt meidät todella positiivisesti.

Tilitoimiston valinnassa tärkeintä oli sähköinen integraatio käyttämämme toiminnanohjausjärjestelmän ValueFramen kanssa, sekä tilitoimiston kyky palvella meitä henkilökohtaisella tasolla. Suurimpien tilitoimistojen kassa meille heräsi epäilys palvelun persoonattomuudesta (vertauksena mitä on tapahtunut pankkipalveluiden kanssa viimeisten vuosikymmenien aikana).

Lämpimät suosituksemme Tiliampparille.

Jukka Kähkönen
Toimitusjohtaja, arkkitehti SAFA

Arkkitehtiryhmä A6 Oy

on vuonna 1996 perustettu arkkitehtitoimisto, joka sijaitsee Helsingissä. Yhtiön palveluksessa on noin 20 henkilöä.

Erityistä juuri A6 Oy:n kirjanpidossa

Visma Netvisorin ja ValueFramen yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi – ValueFramen kautta hoidetaan myyntilaskutus sekä seurataan projektikohtaista kannattavuutta ja laskutusastetta ja Netvisorissa muita talouden tunnuslukuja.

www.a6oy.fi